Balandžio 12 dieną į Šiaulių rajono Kuršėnų sporto mokyklos sporto salę sugužėjo 29 stipriausios Lietuvos jaunųjų šaškininkų komandos. Didžiavomės, kad tarp stipriausiųjų ir mūsų Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijos komanda.

Atidarymo metu jaunuosius šaškininkus sveikino Šiaulių rajono Kuršėnų sporto mokyklos direktorė Ilona Vaičiulienė, o Šiaulių rajono Kuršėnų menų mokyklos koncertmeisterė Danutė Streckinė kartu su mokytoju Eimantu Aušbikavičiumi komandų dalyvius pradžiugino savo grojamais kūriniais.

Varžybų nugalėtojais tapo Šiaulių Centro pradinės mokyklos komanda, antrąją vietą užėmė Šiaulių rajono Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų progimnazijos komanda, o trečiąją vietą laimėjo Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazijos komanda.

Labai džiaugiamės ir mūsų progimnazijos komandos žaidimu. Tarp 29 stipriausių Lietuvos šaškininkų komandų- mes septinti! Dėkojame mūsų jauniesiems šaškininkams: Guodai Kareivaitei ( 4a kl.), Tautvydui Aušrai (4 b kl.), Ignui Martinavičiui (4 d. kl.) ir Arnui Kiltinavičiui (4 d. kl.). Jie mūsų nenuvylė, o demonstravo puikų žaidimą!

 

Komandos vadovės Zina Bernickienė ir Staselė Žymančienė