Vieną dieną 3b klasės mokinys Adomas Martišius pasakė, kad su mama Donata Martišiene važiuos į Tauragę padėti kačiukams. Mes su trečiokais labai susidomėjome, kokią pagalbą jie teiks?

Adomas papasakojo, kad jie su šeima ten važiuoja nebe pirmą kartą. Jie ten savanoriauja: padeda pašerti gyvūnėlius, išvalo narvelius, pažaidžia su jais. Nuveža jiems maisto.

Mes, 3b klasė, taip pat nutarėm pagelbėti gyvūnėliams - paaukoti prieglaudai pinigų. Aukojome ne tik mes, bet ir Adomo šeima, kuri maloniai mūsų auką perdavė VšĮ „Gyvūnų globa Tauragėje“.

Dėkojame 3b klasės mokinių tėveliams, kurie aukojo pinigus. Taip pat dėkojame ir Adomo Martišiaus šeimai, kuri daro labai gerą darbą – savanoriauja prieglaudoje.

Jeigu kas norėtų prisidėti:

VšĮ "Gyvūnų globa Tauragėje", adresas: Pramonės g. 28, Tauragė.

Informacija apie prieglaudą iš jų "Facebook" profilio:

VšĮ "Gyvūnų globa Tauragėje" ne pelno siekianti gyvūnų globos organizacija. Veiklą pradėjome 2012 m. kaip Lesės filialas Tauragėje. 2017.11.22 įkūrėme VšĮ "Gyvūnų globa Tauragėje". Pagrindinis mūsų pajamų šaltinis yra 1,2% GPM ir neabejingų žmonių parama. Mūsų veiklos schema: Beglobio gyvūno gelbėjimas >Laikino globėjo paieška>Laikinas apgyvendinimas>Reikiamos paramos gyvūnui paieška ir teikimas>Naujų šeimininkų paieška. Mes dirbame gyvūnams ir dėl gyvūnų, tačiau neliekame abejingi ir žmonėms, kurie ieško pagalbos savo sutiktam beglobiui - tad galite kreiptis dėl globos paieškos, skelbimų platinimo, patarimų, kaip elgtis radus ar priglaudus gyvūną. Pirmenybę teikiame gyvūnams išmestiems į gatvę, pasimetusiems, neseniai gimusiems mažyliams (gatvėse, rūsiuose, laiptinėse ir pan.). Tikimės, kad Tauragės visuomenė neliks abejinga beglobiams. VISI KARTU MES GALIME DAUG! Ieškome komandos narių, partnerių bei rėmėjų.

 

3b klasės mokytoja Dalia Jasinevičienė

Nuotraukos Donatos Martišienės