Birželio 27 – liepos 1 dienomis vyko vaikų dieninė stovykla „Smalsučiai“. Stovykloje dalyvavo 21 mokinys, iš jų šeši progimnazijoje  besimokantys ukrainiečiai. Stovykloje vaikai atliko įvairias kūrybines užduotis, žaidė susibičiuliavimo ir kitus linksmus žaidimus, išklausė stovyklos viešnios paskaitėlę apie erkių sukeliamą pavojų ir būdus apsisaugoti nuo jų įkandimo, dalyvavo įvairiuose edukaciniuose užsiėmimuose.

Per penkias stovyklos dienas vaikai dalyvavo šešiose edukacijose: „Mano emocijos“, Norkaičių tradicinių amatų centre, Šilalės viešojoje bibliotekoje, Tado Ivanausko zoologijos muziejuje, „Salditoje“, Klaipėdos jūrų muziejuje. Daug malonių įspūdžių stovyklautojai patyrė stebėdami delfinų ir jūrų liūtų pasirodymą bei pramogaudami jūros paplūdimyje.

Edukacijose ir atliekant įvairius darbelius vaikai stiprino pažintinius, kūrybinius, pasitikėjimo savimi, bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius.

Džiugu, kad stovyklos dalyviai buvo draugiški, smalsūs, puikiai nusiteikę.

Stovyklautojų vardu dėkojame progimnazijos Direktoriui už vaikų ir vadovių pasveikinimą stovyklos atidaryme, už skirtą transportą ir kelionių išlaidų apmokėjimą.

Nuoširdžiai dėkojame Irenai Noreikienei, šios stovyklos organizatorei ir vadovei, taip pat stovyklos vadovėms: Ingai Kanonovienei, Ligitai Stankuvienei, Laimai Motuzienei, Violetai Jonaitienei, Daliai Tarvydienei, Almai Gricevičienei, Rasai Jokūbauskaitei. Ypatingai dėkojame Allai Bryantsevai ir Zoyai Kharaminskayai už nuoširdžią pagalbą ir malonų bendradarbiavimą.

 

Puikių atostogų!

Stovyklos vadovės